Cazare

 • Img

  Camere duble

  Pret: de la 120 lei

  Camerele pot fi configurate cu pat matrinonial sau twin bed, la alegere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, dulap si comoda, TV (cablu TV, HDMI, VGA, USB cu MPEG4).

  Culoarea galbena induce inspiratie si optimism si este ideala pentru a zugravi dormitorul copiilor sau adultilor.

  Analizat din punct de vedere emotional, rosul este asociat caracterului hotarat si pasiunii. La nivel fizic, expunerea la o lumina rosie accelereaza bataile inimii si creste circulatia sangelui. Alimentele de culoare rosie (ardei gras si iute, pepene si tomate ) sunt sarace in calorii si pline de elemente nutritive

 • Img

  Apartamente

  Pret: de la 240 lei

  Apartamentele sunt formate din living, dormitor matrinonial, baie si terasa. In living se afla o canapea mare, extensibila, potrivita pentru 2 persoane. Apartamentele sunt dotate cu minibar si microunde, chiuveta in living, masa si scaune, TV (cablu TV, HDMI, VGA, USB cu MPEG4).

  Verde este culoarea de care ai nevoie cand simti nevoia de a te destinde, de a te relaxa, mai ales, fiind atat de utila cand suferi de probleme ale inimii sau de hipertensiune.

  Portocaliu este culoarea veseliei, a caldurii si senzualitatii. Util ca un intaritor si stimulent emotional, portocaliul este folosit in tratamentul depresiilor si este de mare ajutor la revenirea dupa un soc emotional. Are si efect antispastic, putand fi de folos in tratamentul spasmelor musculare si crampelor.

 • Img

  Mic dejun

  Oua fierte, ochi sau omleta; sunca si salam; branza si cascaval; gem de casa si unt; cereale si lapte; cafea, ceai sau suc de portocale; apa rece de fantana; salate de sezon, legume proaspete sau muraturi functie de sezon; salate de casa - toate pentru un mic dejun gustos si sanatos.

  Pret: de la 15 lei