+40-727-991-249 dorfhausvaliug@gmail.com

REZERVĂRI LA VILA

Dorf Haus!

Rezervări

Pentru rezervări online, vă rugăm să folosiţi pagina noastră dedicată de pe booking.com.Mulţumim!

Termeni şi condiţii

Rezervarea se realizează numai în baza unui email transmis de dvs. la adresa dorfhausvaliug(at)gmail.com. Alte informatii receptionate telefonic, via Facebook, Viber, WhatsApp sau alte canale de socializare reprezinta informatii de ordin general si nu constituie rezervarea camerei. REZERVARILE NU SE POT REALIZA TELEFONIC!

Pentru rezervare este necesara consituirea unui depozit in avans in valoare de  50% din pachetul total de servicii. Depozitul se poate constitui prin plata cu card (* in curand) sau virament bancar in RON sau EURO. La operarea rezervarii veti primi un formular cu toate detaliile si conditiile rezervarii precum si modalitatile posibile de plata (card – in curand – sau virament bancar RON sau EURO). La sosire depozitul poate fi considerat drept plata in avans.

Restul sumei de va achita pe perioada sederii la Dorf Haus *** Valiug impreuna cu eventuale alte servicii auxiliare solicitate pe perioada sederii. Se pot aplica eventuale conditii promotionale de tip “last minute” , “early booking” sau altele prin care conditiile derezervare  aplicate vor fi unele speciale. Aceste campanii si informatiile detaliate se vor prezenta in continutul formularului de rezervare transmis prin email.

Rezervările pt fi realizate de asemenea online (fără email) utilizând platfroma Booking.com. Pentru aceste rezervari se vor aplica conditiile de rezervare prezentate pe platforma la momentul rezervării. Detalii in sectiunea de deasupra. Booking.com este singura platforma de rezervari online la Dorf Haus *** Valiug. Alte site-uri de prezentare ofera doar informatii generale despre serviciile de cazare fara a oferi posibilitatea de a rezerva camera online. Detalii in pagina de Contact.

ANULAREA

Anularea se poate realiza cu mai mult de 7 zile inainte de data de sosire fara aplicarea unei taxe de anulare. Depozitul va fi returnat in maxim 3 zile de la anulare in aceeasi moneda cum a fost constituit, RON sau EURO. Eventuale costuri financiare, comisioane bancare aferente acestui virament, vor fi suportate de catre client prin deducerea lor din suma transferata.

Anularea rezervarii cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii duce la pierderea depozitului constituit. Se pot aplica eventuale conditii promotionale de tip “last minute” , “early booking” sau altele prin care conditiile de anulare aplicate vor fi unele speciale. Aceste campanii si informatiile detaliate se vor prezenta in continutul formularului de rezervare transmis prin email. Pentru rezervarile realizate pe platfroma online Booking.com se vor aplica conditiile de anulare prezentate pe aceasta platforma la momentul rezervarii.

Impresiile celor care ne-au vizitat!

    This was a nice place to stay. Miles from anywhere but the newly resurfaced road made for a better trip. There was a very friendly family feel made by the... read more

  BrianMitchell49
  10/01/2014

    Very nice pension, with spacious and "warm" rooms that make you feel comfortable. The hosts are very friendly and looking for you to feel good. You can have breakfast as... read more

  thumb SantaE79
  1/26/2016

    Very nice and clean rooms . Located 2 km to the lake. The terace in the back is the peefect place to relax. Owners are very friendly . We... read more

  thumb ortogr2010
  7/30/2016