+40-727-991-249 dorfhausvaliug@gmail.com

REZERVĂRI LA VILA

Dorf Haus!

Rezervări

Pentru rezervări online, vă rugăm să folosiţi pagina noastră dedicată de pe booking.com.Mulţumim!

Termeni şi condiţii

Rezervarea se realizează numai în baza unui email transmis de dvs. la adresa dorfhausvaliug(at)gmail.com. Alte informatii receptionate telefonic, via Facebook, Viber, WhatsApp sau alte canale de socializare reprezinta informatii de ordin general si nu constituie rezervarea camerei. REZERVARILE NU SE POT REALIZA TELEFONIC!

Pentru rezervare este necesara consituirea unui depozit in avans in valoare de  50% din pachetul total de servicii. Depozitul se poate constitui prin plata cu card (* in curand) sau virament bancar in RON sau EURO. La operarea rezervarii veti primi un formular cu toate detaliile si conditiile rezervarii precum si modalitatile posibile de plata (card – in curand – sau virament bancar RON sau EURO). La sosire depozitul poate fi considerat drept plata in avans.

Restul sumei de va achita pe perioada sederii la Dorf Haus *** Valiug impreuna cu eventuale alte servicii auxiliare solicitate pe perioada sederii. Se pot aplica eventuale conditii promotionale de tip “last minute” , “early booking” sau altele prin care conditiile derezervare  aplicate vor fi unele speciale. Aceste campanii si informatiile detaliate se vor prezenta in continutul formularului de rezervare transmis prin email.

Rezervările pt fi realizate de asemenea online (fără email) utilizând platfroma Booking.com. Pentru aceste rezervari se vor aplica conditiile de rezervare prezentate pe platforma la momentul rezervării. Detalii in sectiunea de deasupra. Booking.com este singura platforma de rezervari online la Dorf Haus *** Valiug. Alte site-uri de prezentare ofera doar informatii generale despre serviciile de cazare fara a oferi posibilitatea de a rezerva camera online. Detalii in pagina de Contact.

ANULAREA

Anularea se poate realiza cu mai mult de 7 zile inainte de data de sosire fara aplicarea unei taxe de anulare. Depozitul va fi returnat in maxim 3 zile de la anulare in aceeasi moneda cum a fost constituit, RON sau EURO. Eventuale costuri financiare, comisioane bancare aferente acestui virament, vor fi suportate de catre client prin deducerea lor din suma transferata.

Anularea rezervarii cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii duce la pierderea depozitului constituit. Se pot aplica eventuale conditii promotionale de tip “last minute” , “early booking” sau altele prin care conditiile de anulare aplicate vor fi unele speciale. Aceste campanii si informatiile detaliate se vor prezenta in continutul formularului de rezervare transmis prin email. Pentru rezervarile realizate pe platfroma online Booking.com se vor aplica conditiile de anulare prezentate pe aceasta platforma la momentul rezervarii.

Impresiile celor care ne-au vizitat!

    It is one of the best hotels in Valiug . It was a wonderful stay , the owners are nice people , breakfest is very good . We were here... read more

  teot994
  7/26/2015

    The best accommodation I have ever been, very nice people and good food. I am looking forward to come again to this establishment because I felt just like home. If... read more

  thumb CristiA126
  7/23/2017

    The place is new, smart built, and the rooms are is a thematic flower tone. The place is clean and the owners manage the place and they are very friendly.... read more

  thumb Sergiu P
  8/20/2015